LSA advocaat in Groningen, Emmen & Drachten

LSA advocaat

Karin Kamps  is lid van de LSA. LSA staat voor Vereniging Letselschade Advocaten. Alleen advocaten die lid zijn van deze vereniging mogen zich LSA Letselschade Advocaat noemen.  Voor LSA Advocaten gelden hoge kwaliteitseisen, zo dienen zij de Grotius opleiding Personenschade afgerond te hebben en jaarlijks opleidingen te volgen. Wilt u meer weten over de LSA? Klikt u dan op deze link: https://www.lsa.nl/

Yspeert

Binnen onze letselpraktijk werken wij uitsluitend met ervaren advocaten en juristen. Schakelt u ons in dan bent u verzekerd van professionele bijstand die voldoet aan hoge kwaliteitseisen, zonder dat u hiervoor (extra) kosten hoeft te maken. Bijkomend voordeel is dat een advocaat voor u kan procederen als u er met de verzekeraar niet uitkomt.

Uw eerste aanspreekpunt: 

Karin Kamps

050 207 16 64
06 124 312 06
k.kamps@yspeert.nl


Karin studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met keuzevak Letselschade en Beroepsziekten. Karin is advocaat sinds 2005 en heeft daarvoor als jurist gewerkt. Karin heeft de leergang letselschade gevolgd aan de Academie voor de Rechtspraktijk en de Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Zij is lid van de LSA.