Yspeert Letschade advocaten kunnen voor u procederen

Waarom Yspeert Letselschade?

“Niet je punt willen maken, maar een oplossing bieden”

De belangen bij letselschade zijn hoog en hebben effect op uw dagelijks leven. In veel zaken wordt er een regeling getroffen in onderling overleg met de verzekeraar. Mocht dit niet lukken dan kunnen de advocaten van Yspeert letschade ook voor u procederen. U hoeft het dossier dan niet meer over te dragen aan een advocaat, zoals bij letselschade bureau's wel het geval is.

U bent verzekerd van een gedegen aanpak van uw dossier met een maximaal resultaat.

Jarenlange ervaring

Bij ons zult u ervaren dat onze specialisten betrokken zijn en dat de lijntjes kort zijn. Duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid is essentieel. Onze gespecialiseerde advocaten en juristen hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van letselschadedossiers. Sommige medewerkers hebben voorheen voor verzekeraars gewerkt. Dit is een groot voordeel omdat zij weten hoe een verzekeraar handelt en inschattingen maakt.

Kennis van verschillende rechtsgebieden

Als groot advocatenkantoor zijn wij thuis in (vrijwel) alle rechtsgebieden. Bij letselschadezaken kunnen ook aanverwante rechtsgebieden een rol gaan spelen, zoals arbeidsrecht of bestuursrecht. Kennis van deze aanverwante rechtsgebieden is binnen ons kantoor altijd dichtbij.

Op deze wijze kunnen wij u een oplossing bieden over de volle breedte van uw zaak.

LSA en Nederlandse Orde van advocaten

Om de kwaliteit voor de afhandeling van letselschadezaken te borgen, is de Vereniging van Letselschadezaken opgericht (LSA). LSA advocaten zijn echte specialisten op het terrein van afhandeling van Letselschadezaken. Voor advocaten aangesloten bij LSA geleden de hoogst denkbare kwaliteitseisen. Tevens staan advocaten onder toezicht van de Nederlandse Orde van advocaten. Onze dienstverlening voldoet aan de eisen die deze instanties hieraan stellen. U bent dus verzekerd van de beste bijstand. 

Voor meer informatie over de LSA, verwijzen wij naar deze pagina.

Kosten

Het eerste gesprek is in onze letselschadezaken altijd kosteloos. Wanneer sprake is van een aansprakelijke wederpartij, kunnen de kosten van rechtsbijstand meestal volledig worden verhaald, zodat het kostenrisico voor het slachtoffer beperkt is. Over de kosten maken wij altijd heldere afspraken.

Wat klanten vertellen over Yspeert Letselschade

Kijk ook naar wat onze cliënten vertellen over onze dienstverlening op Klantenvertellen.nl.

Een eerste gesprek met onze letselschade juristen is altijd gratis en vrijblijvend. 

Neem contact met ons op of vraag direct een gratis intakegesprek aan. U krijgt binnen één werkdag een reactie.