Wat cliënten over ons zeggen - Yspeert letselschade

Wat cliënten over ons zeggen

Wij hebben Yspeert advocaten Groningen als advies gekregen via onze verzekeringsagent. Dit was een geweldige keuze, de zorg die zij geven is super. Uiteraard heb je zelf ook wat te doen, echter als zij de info hebben, gaan ze volledig aan de slag. Ze hebben een luisterend oor, je kunt alles voorstellen en ze kijken wat ze daarmee kunnen. Heerlijk om in een stressvolle, vervelende situatie zo’n kantoor aan je zijde te hebben.

Onze dank is groot en zeker 5 sterren waard.

Inge

oktober 2022

Ik ben geholpen door mevrouw Kamps, zij is een heel deskundig personeel.

Amer

april 2021

Door letselschade op advies van plastisch chirurg, bij Yspeert advocaten terecht gekomen. Wij hebben Yspeert advocaten als zeer professioneel en vakkundig kantoor leren kennen. Gang van zaken werd op een duidelijke en goed te begrijpen manier uitgelegd. Ze hebben ons geholpen om deze gebeurtenis een plekje te geven en weer verder te kunnen gaan. 

José

november 2021

Van het één op het andere moment ben je buiten je schuld door een verkeersongeval van een gezonde man in de bloei van zijn leven veranderd in een wrak. Je kunt niets meer en je bedrijf gaat ten gronde. Dan kom je ook nog terecht in de wereld van verzekeraars die meedogenloos zijn zonder enig greintje menselijkheid. Dat is het moment waar voor mij Yspeert advocaten als gerenommeerd letselschade specialist in de bres is gesprongen en mij volledig ontzorgd door het moeras van letselschade heen heeft geloodst, zodat ik in alle rust aan mijn herstel kon werken. Yspeert advocaten hebben zich daarbij, buiten hun expertise op het gebied van letselschade, ook nog laten kennen als een bedrijf waar de menselijkheid voorop staat.

Henk

augustus 2022

 

Wegen letselschade met Yspeert advocaten in contact gekomen. Zij hebben mij de afgelopen 4 jaar enorm geholpen mijn ongeval te rechtvaardigen. Dit was ook mogelijk op afstand (aangezien ik naar Oostenrijk verhuisd ben). Over video bellen en telefonisch contact was alles goed te regelen. De samenwerking naar een goede afwikkeling was te realiseren dankzij Yspeert advocaten.

Aurellio

oktober 2021

Ik ben zeer tevreden over Yspeert advocaten in Groningen.
Heel fijn contact met Dennis Ruitenbeek en Karin Kamps. Super tevreden....

Roelie

september 2022

Zeer goed geholpen bij letselschadezaak. Begrijpelijk en alles goed uitgewerkt. 

Addry van Oorschot

oktober 2021

Een eerste gesprek met onze letselschade juristen is altijd gratis en vrijblijvend. 

Neem contact met ons op of vraag direct een gratis intakegesprek aan. U krijgt binnen één werkdag een reactie.