Zoekt u een advocaat voor letselschade door medische fouten

Letselschade door medische fouten

Het kan gebeuren dat een medische behandeling anders afloopt dan u had gehoopt. Zo kunnen er ineens andere klachten ontstaan of zijn de bestaande klachten verergerd.  Juridisch is er sprake van een medische fout als vast komt te staan dat de zorgverlener niet gehandeld heeft als een redelijk bekwaam en redelijk handelend zorgverlener. Zo is een gemiste diagnose in de meeste gevallen wel een medische fout, of de amputatie van het verkeerde been, maar een verergering van de klachten na een operatie hoeft niet altijd het gevolg te zijn van een medische fout. Onze advocaten zijn zeer ervaren met letselschade door medische fouten. 

Medische fouten in de praktijk

Medische fouten zijn complexe zaken. Het is lastig om aan te tonen dat er sprake is van een medische fout en inschakeling van een eigen medisch adviseur is noodzakelijk. Niet zelden komt het in deze zaken tot een gemeenschappelijke expertise of gerechtelijke procedure. 

De advocaten van Yspeert zijn ervaren op het gebied van letsel door medische fouten en voeren ook regelmatig procedures op dit gebied. 

chat Eerste gesprek gratis
phone Bel ons direct

Een eerste gesprek met onze letselschade juristen is altijd gratis en vrijblijvend. 

Neem contact met ons op of vraag direct een gratis intakegesprek aan. U krijgt binnen één werkdag een reactie.